horloges Rolex Day Date

horloges Zwitsers Rolex

2013年1月23日星期三

Prime 5 Movado Horloges voor mannen en Meisjes

Movado is niet alleen bekend om hun museum waakt niet meer. De effectief erkend en gerespecteerd horlogemaker heeft© www.montres-Ra uit vertakt en onthulde wat echt intrigerende stijlen meer dan de afgelopen jaren en als je nog niet gecontroleerd hun lijn uit de laatste tijd ... hier is je kans. Movado is een bijzonder van de meest effectieve Zwitserse horloge makers die blijft op het verbeteren van op hun uurwerken. Onder zijn 5 van mijn beste alternatieven uit Movado horloges, laten we eens kijken of u het eens?
* De Movado armband horloges van de Eliro Collection. Net als alle andere horloges van Movado, de Eliro armband uurwerk is Zwitsers geproduceerde en nauwkeurige goede kwaliteit.replica horloge hublo Dit horloge schrijft een rechthoekig wijzerplaat met een Zwitsers quartz uurwerk. De roestvrij stalen behuizing is sterk gebouwd en de wijzerplaat wordt gepresenteerd in het zwart, die het mogelijk maakt de Movado "Dot" en zwaard vormige armen te vallen. De Eliro armband horloge is een sieraden stijl stuk dat Movado heeft blijken het meest populair te zijn voor.
* Tweede kiezen is de Movado Artist Series uurwerken. Deze horloges worden aangeboden in beperkte oplage en zijn niet gemakkelijk op de markt zomaar ergens. De horloges zijn voorzien van kunstenaar weergave van de tijd en zijn kleurrijk en onderhoudend. Ze worden geleverd met 3 verwisselbare bandjes en worden aan u gepresenteerd in een speciale geschenkverpakking. Check out de artisticiteit van grafische schilder Kenny Scharf afgebeeld op de gezichten van deze stukken.
* Mijn volgende Audemars Piguet Royal Oak Offshore Replicareplica horloges loukiezen zou een andere armband stijl van Movado zijn. De Faceto armband uurwerk is een jurk horloge. Het wordt geleverd met gepolijst goud verguld en is slechts het ticket voor die "aanzienlijk meer dan casual" gelegenheden. De minimalistische Museum wijzerplaat is versierd met alleen de populaire Movado "Dot" en is een uitstekende keuze om te koppelen met een avondjurk.
* Een andere zeer goede verschijnen van deze ontwerper is het Experanza Verticale Armband uurwerk. De Esperanza stuk is 1 die heeft de neiging om een ​​statement te maken met eenvoud. Dit horloge is casual en toch beeldt een sfeer van luxe. Dit prachtige horloge van Movado is een bijzonder dat je kunt vanuit het kantoor te dragen naar een avondje uit op de stad, met gemak.
* Mijn laatste aanbod is de Movado Fiero horloge. De Fiero armband horloge is te wijten aan het feit van zijn opvallende stijlelementen opgenomen. Deze pretentieloze horloge is gemaakt met een zwarte wijzerplaat en een metalen Hardmetaal geval. De decoraties zijn regelmatig Movado. De handtekening logo "Dot" is het enige merkteken zichtbaar of van essentieel belang. De Fiero horloge leent zich voor aa veel meer luxe sfeer.
Haal het meeste uit een ontwerper door het kiezen van een bepaalde, dat umontre replica concurrentienderstands de basisrichtlijnen van schoonheid en vakmanschap. Pick Movado. see more replica rolex horloges and horloges IWC Others

horloges Hublot